Tjänst Inventerare i Norrland

Nu söker vi en biolog/ekolog/miljövetare för säsongsanställning och inventeringsuppdrag i huvudsak i Västernorrlands och Norrbottens län, läs mer om tjänsten nedan. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om Calluna

Calluna är landets ledande naturmiljökonsult med affärsidén att stötta våra kunder i deras arbete för hållbar användning av mark och vatten i enlighet med svenska och globala miljömål. Vi är en oberoende aktör med fokus på långsiktig affärsmässighet och goda kundrelationer. Tillsammans med våra kunder gör vi skillnad för miljön. 

Vid Calluna får du ett utvecklande och dynamiskt arbete där god gemenskap, samarbete och gemensamt lärande präglar arbetsmiljön. Vi är verksamma i hela Sverige, med huvudkontor i Linköping och kontor på ytterligare åtta orter. Företaget grundades 1992 och är miljö- och kvalitetscertifierat samt anslutet till kollektivavtal.

 

Om tjänsten

Vi söker dig som tycker om att arbeta i fält och har möjlighet att arbeta på annan ort under längre perioder. Du fungerar bra i en miljö med snabba förändringar och högt tempo. För din säkerhet arbetar du alltid tillsammans med en kollega. Som miljökonsulter arbetar vi med intressanta och meningsfulla projekt som är en del av samhällsutvecklingen. 

 

Kvalifikationer

Du uppfyller följande krav:

  • Du har, eller är i slutfasen av, din högskoleexamen i biologi, gärna med inriktning mot ekologi och naturvård.
  • Du har dokumenterade högskolekurser inom kärlväxter.
  • Du har goda kunskaper om artbestämning under olika årstider, habitatkrav och utbredning avseende kärlväxter.
  • Du har B-körkort.

Dessutom är det meriterande att du har grundläggande kunskaper i att identifiera naturvårdsintressanta insekter och att du har erfarenhet av kärlväxtinventeringar inom infrastrukturmiljöer. 

 

Övrigt

Placeringsort: För denna tjänst söker vi dig som har möjlighet att arbeta i Västernorrlands och Norrbottens län. 

Resor, arbetstid och förmåner: Du arbetar huvudsakligen i fält, och bor på vandrarhem eller hotell på företagets bekostnad. Du har möjlighet söka traktamente och har alltid full ersättning under resor.

Tjänsten: En säsongsanställning enligt överenskommelse mellan 19 maj och 17 juli. Uppskattningsvis omfattar tjänsten cirka 5 veckor i fält. Det finns en viss möjlighet till förlängning.

 

Ansökan

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande, dock senast den 31 mars 2020.

Du skickar ansökan som ett personligt brev och bifogat CV till adressen jobbamedoss(at)calluna.se. Märk både e-postbrev och bifogade filer med ”ditt namn - Norrland 2020”.

Om du redan har sänt en ansökan till Calluna för en annan tjänst behöver du inte skicka dina handlingar på nytt, men sänd gärna ett mail som bekräftar om du är intresserad av denna tjänst specifikt och specificera att du möter kraven för just detta uppdrag. 

 

Mer information

Läs gärna vidare på vår hemsida för mer information om företaget och nyheter om aktuell verksamhet.

Frågor om tjänsten besvaras av:

  • Magnus Stenmark, affärsområdeschef  -  magnus.stenmark(at)calluna.se, tel. 0709-75 89 67
  • Sara Häger, HR-chef  -  sara.hager(at)calluna.se, tel. 0730-47 95 11
  • Fredrik Litsgård, facklig kontaktperson  -  fredrik.litsgard(at)calluna.se, tel. 0103-03 36 04