Tjänst vattenutredare

 

Nu söker vi flera nya medarbetare som vill arbeta med vattenfrågor, läs mer om tjänsterna nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Calluna

Calluna är landets ledande naturmiljökonsult med affärsidén att stötta våra kunder i deras arbete för hållbar användning av mark och vatten i enlighet med svenska och globala miljömål. Vi är en oberoende aktör med fokus på långsiktig affärsmässighet och goda kundrelationer. Tillsammans med våra kunder gör vi skillnad för miljön.

Vid Calluna får du ett utvecklande och dynamiskt arbete där god gemenskap, samarbete och gemensamt lärande präglar arbetsmiljön. Vi är verksamma i hela Sverige, med huvudkontor i Linköping och kontor på ytterligare åtta orter. Företaget grundades 1992 och är miljö- och kvalitetscertifierat samt anslutet till kollektivavtal.

 

Om tjänsten

Vi söker flera nya medarbetare som vill arbeta med vattenfrågor, till exempel i tillståndsärenden gällande vattenverksamhet, utredningar eller åtgärder i vattenmiljöer, eller i mer tekniska vattenutredningar om exempelvis grundvatten eller dagvatten.

Som miljökonsulter arbetar vi med intressanta och meningsfulla projekt som är en del av samhällsutvecklingen. Arbetet utförs ofta i projektgrupper med kompetenta och inspirerande kollegor, och ibland tillsammans med våra nära samarbetspartners eller uppdragsgivaren. Du har stora möjligheter att ta egna initiativ och att påverka din och företagets utveckling. 

 

 

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten gäller följande kvalifikationer:

  • Du har en relevant grundutbildning på universitets- eller högskolenivå, minst motsvarande kandidatexamen. Du är troligen miljövetare, geovetare, biolog eller ingenjör.
  • Du har kunskap om regelverk, hydrologi, vattenekologi eller något annat område som kopplar till vattenutredningar.
  • Du har yrkeserfarenhet, allt ifrån något års erfarenhet till mångårig erfarenhet, vi söker såväl junior som senior kompetens. Har du dessutom arbetat inom konsultbranschen är det meriterande.
  • Har du en särskild kompetens kring något område, ämne eller artgrupp ser vi det som meriterande. Beskriv detta i din ansökan.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort är ett krav.
  • Har du särskilda behörigheter och certifieringar (t.ex. dykcertifikat) vänligen ange det i din ansökan.

För att passa i rollen som vattenutredare hos oss är du kommunikativ och har lätt för att bygga goda relationer både internt och externt. Du fungerar bra i en miljö med snabba förändringar och högt tempo. För att trivas hos oss bör du också ha ett intresse för miljöfrågor. 

 

Övrigt

Placeringsort är till viss del flexibelt till någon av orterna där Calluna har verksamhet, men vi ser helst att du kan ha din arbetsplats i Linköping, Malmö, Stockholm eller Göteborg.

Arbetet kan innebära en del resor och kräver viss flexibilitet gällande arbetstid.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100%, provanställning kan komma att tillämpas.

 

Ansökan

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande, dock senast den 15 november 2019.

Du skickar ansökan som ett personligt brev samt bifogar din CV till adressen jobbamedoss(at)calluna.se. Märk både e-postbrev och bifogade filer med ”ditt namn - Vattenutredare 2019”.

 

Mer information

Läs gärna vidare här på hemsidan för mer information om företaget och nyheter om aktuell verksamhet.

Frågor om tjänsterna besvaras av: 

  • Sara Häger, HR-chef  -  sara.hager(at)calluna.se, tel. 0730-47 95 11
  • Håkan Sandsten, miljökonsult & limnolog  -  hakan.sandsten(at)calluna.se, tel. 0706-76 06 82