Tack för ett utvecklande 2016!

2016-12-20

Med VD:s julbrev vill vi på Calluna tacka alla kunder och samarbetspartners för det gångna året och önska en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi ser fram emot nya utmaningar under 2017. 

... följ Calluna på LinkedIn - ta del av nyheter och information!

 

VD tackar för året som gått

Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners har vi haft möjligheten att göra nytta och verka för en hållbar användning av mark och vatten i en mängd olika uppdrag. Faktiskt närmare 600 projekt i år! 

Calluna har fått förtroendet från flera nya kunder och har fördjupat samarbetet i många av våra befintliga relationer. Som ett resultat därav har vi för tredje året i rad ökat omsättningen med cirka 20 %, vilket är både glädjande och en utmaning. 

Nu avrundar vi snart det här verksamhetsåret med lite julledighet och vill därför tillönska våra kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Som julklapp i år skänker Calluna sin återbäring från Länsförsäkringar till Röda Korsets arbete hos offren för naturkatastrofen på Haiti.

/ Gert Kindgren, VD för Calluna AB

 

Callunas ledning önskar er alla en god jul och ser fram emot 2017. F.v. Elisabeth Lundkvist, chef för AO Planering, Gert Kindgren, VD, Annika Stål Delbanco, chef för AO Exploatering Mark och Vatten, Jenny Petersson, HR-stöd, samt Markus Möller, chef för AO Miljöövervakning.